You are here

Where has my E gone ?

All about the tools and techniques involved in capturing sound, in the studio or on location.

Where has my E gone ?

Postby Giles Hughes » Thu Jun 04, 2009 12:01 am

Hello peeps. I cant get the edit channel window to appear in cubase 5. when i click on the e button. The e buton lights up but the pop up never happens.I have minimized the project, and changed the resolution, which incidentally i have had to do for my transport bar several times as this has a tendency to just disappear ? This is a real pain especially the e button as this is used an awful lot. Anyone else had this problem this is quite frankly a ridicolous bug and STEINBERG i hope your paying ATTENTION. This is basic stuff !!!

Thanks in advance

G
Giles Hughes
Poster
Posts: 26
Joined: Wed Apr 01, 2009 11:00 pm

Re: Where has my E gone ?

Postby djangodeadman » Thu Jun 04, 2009 9:12 am

I've not noticed this happening myself, but I can see it must be very annoying for you. I'm not sure that you can justifiably call it a bug, though. If it was happening to everyone, fair enough, but if that was the case, I think it would have been getting some serious attention at Cubase.net. More likely, you just need to track down what is causing it to happen.

As for demanding that Steninberg pay attention, even assuming that it is their fault, this may not really be the place. Try demanding it on Steinberg's own forums.
djangodeadman
Regular
Posts: 203
Joined: Tue Feb 18, 2003 12:00 am
Location: Brighton

Steinbergs support solution

Postby Giles Hughes » Thu Jun 04, 2009 11:19 am

If anyone else has this problem please follow these instructions from steinberg.....Please close Cubase and go to START>Programs>Steinberg Cubase 5 > Cubase 5 Application Data Folder
and delete all the files you will find on the pop-up window.
After that please repeat the same procedure but for Cubase 4:
START>Programs>Steinberg Cubase 4 > Cubase 4 Application Data Folder.

Thankyou

regards

G
Giles Hughes
Poster
Posts: 26
Joined: Wed Apr 01, 2009 11:00 pm

Re: Where has my E gone ?

Postby Doublehelix » Thu Jun 04, 2009 11:32 am

Giles:

Probably not much help for you, but in Cubase 4 (4.52) the Edit Window (and Transport) are "Always On Top" for me. I am not sure if that is a setting that I set a long time ago and it still persists, or if that is the default behavior.

Glad you got it sorted out however.
Doublehelix
Frequent Poster
Posts: 913
Joined: Wed Dec 04, 2002 12:00 am

Re: Where has my E gone ?

Postby djangodeadman » Thu Jun 04, 2009 12:41 pm

You see. You post on Steinberg's own forum and, lo and behold, they pay attention.
djangodeadman
Regular
Posts: 203
Joined: Tue Feb 18, 2003 12:00 am
Location: Brighton


Who is online

Users browsing this forum: DC-Choppah, dwebb, Rich Hanson and 6 guests