You are here

Expanding MIDI

All about the tools and techniques involved in capturing sound, in the studio or on location.

Moderator: Moderators

Expanding MIDI

Postby FrankoWile78 » Sat Apr 19, 2008 7:56 pm

I'm using a Digi 002R with Pro Tools LE and am wanting to connect both a MIDI keyboard and control surface. The latter being the Mackie Control universal which connects via a MIDI in + out.

The problem is that the Digi 002R only has one MIDI in! What can i do?

Thanks in advance!
FrankoWile78
New here
Posts: 4
Joined: Sat Jul 01, 2006 12:00 am

Re: Expanding MIDI

Postby desmond » Sat Apr 19, 2008 8:03 pm

You'll need to buy a MIDI interface for your computer.
User avatar
desmond
Jedi Poster
Posts: 11435
Joined: Tue Jan 10, 2006 1:00 am
mu:zines | music magazine archive | difficultAudio