You are here

Migrating from multitrack to PC: I can't get no (output) satisfaction

All about the tools and techniques involved in capturing sound, in the studio or on location.

Re: Migrating from multitrack to PC: I can't get no (output) satisfaction

Postby blinddrew » Wed Aug 14, 2019 4:28 pm

Hopefully focusrite will come through because I'm all out of ideas I'm afraid. :(
We're getting signal into reaper, and from reaper to mix control, but not from there to the hardware even though we've got the right outputs selected. :?:
User avatar
blinddrew
Jedi Poster
Posts: 8315
Joined: Sun Jul 05, 2015 12:00 am
Location: York
Ignore the post count, I have no idea what I'm doing...

Re: Migrating from multitrack to PC: I can't get no (output) satisfaction

Postby FrankF » Wed Aug 14, 2019 5:18 pm

Well, it was embarrassingly simple: I needed to click on the H/W Ctrl button in MixControl, so that turning up the physical vol. knob on the Scarlett actually did something. For some reason, it wasn't activated by default, so we did a reset and took it from there.

And what an absolute PLEASURE, in this day and age, to call a corporate 'phone no. and immediately speak to real human beings, and this w/o pressing any options 1, 2, or 3, w/o entering any codes or pressing asterisk or giving the h/w serial no. etc. etc. - just bish bash bosh, and Scott Walker's yer uncle.
Massive respect and applause to Focusrite for this approach: I hope it continues.

Thanks for all your suggsies, especially the person who recommended the horse's mouth option. :D
FrankF
Regular
Posts: 68
Joined: Fri Sep 13, 2002 12:00 am
Location: La Vendée, France

Re: Migrating from multitrack to PC: I can't get no (output) satisfaction

Postby blinddrew » Wed Aug 14, 2019 5:24 pm

Excellent, glad you're sorted. I've always had really good support from Focusrite as well so it's good to hear about that too. :)


And in my defence, my version of mix control doesn't have that button... :?
User avatar
blinddrew
Jedi Poster
Posts: 8315
Joined: Sun Jul 05, 2015 12:00 am
Location: York
Ignore the post count, I have no idea what I'm doing...

Re: Migrating from multitrack to PC: I can't get no (output) satisfaction

Postby FrankF » Wed Aug 14, 2019 6:01 pm

blinddrew wrote:And in my defence, my version of mix control doesn't have that button... :?
Oddsfish, you're right! I've just had another look at your screenshot. I wonder if they added it or took it away? I have v. 1 8 128.
FrankF
Regular
Posts: 68
Joined: Fri Sep 13, 2002 12:00 am
Location: La Vendée, France

Re: Migrating from multitrack to PC: I can't get no (output) satisfaction

Postby Watchmaker » Wed Aug 14, 2019 7:02 pm

Yay! :thumbup:
User avatar
Watchmaker
Frequent Poster
Posts: 632
Joined: Wed Apr 13, 2016 12:00 am
Location: Upstate NY, USA
Take my advice, I'm not using it.

Re: Migrating from multitrack to PC: I can't get no (output) satisfaction

Postby blinddrew » Wed Aug 14, 2019 9:24 pm

FrankF wrote:
blinddrew wrote:And in my defence, my version of mix control doesn't have that button... :?
Oddsfish, you're right! I've just had another look at your screenshot. I wonder if they added it or took it away? I have v. 1 8 128.
Probably added, my interface is probably getting on for 12 years old now I'd guess.
User avatar
blinddrew
Jedi Poster
Posts: 8315
Joined: Sun Jul 05, 2015 12:00 am
Location: York
Ignore the post count, I have no idea what I'm doing...

Previous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users