You are here

Possible bug in Inspirata LITE reverb plug-in

Page 2 of 2

Re: Possible bug in Inspirata LITE reverb plug-in

PostPosted: Wed Feb 24, 2021 10:34 am
by blinddrew
Just a quick update, v.20 seems to have fixed this.

But I thought that before...

Re: Possible bug in Inspirata LITE reverb plug-in

PostPosted: Fri Feb 26, 2021 3:54 pm
by blinddrew
Aaaaaand we're back to square one. :headbang:

Re: Possible bug in Inspirata LITE reverb plug-in

PostPosted: Fri Feb 26, 2021 5:51 pm
by Visible Evidence
The latest release addresses this issue and seems a lot more stable. Note that the installer won't download if the previous version is still in your download folder, so remove that first.

Another workaround is to keep the room files in two places and when the plugin fails to recognize the location, relink to the second location, and back & forth as it loses the links.

*Love* the sound and ease of this plugin, but it's hard to justify purchasing with code quality like this that isn't reliable.

Re: Possible bug in Inspirata LITE reverb plug-in

PostPosted: Fri Feb 26, 2021 9:12 pm
by blinddrew
I'm using the latest version and it's still an issue here, Reaper v6.23 for reference.

Re: Possible bug in Inspirata LITE reverb plug-in

PostPosted: Sat Feb 27, 2021 3:34 am
by TheInvisibleCity
I just opened a session and not only has Inspirata forgotten all my previous settings but all the rooms are missing except for Darmstadt. Very disappointing.

Re: Possible bug in Inspirata LITE reverb plug-in

PostPosted: Sat Feb 27, 2021 6:00 pm
by Trent in WA
I, too, downloaded the free Lite version, and even after multiple updates it doesn't appear in my plug-in menu in Logic. I realize that I could manually point the plugin manager to wherever Inspirata put itself on my computer, but between that and the complaints about it I've seen here and elsewhere, it seems like a great idea that is at present just kind of bodged together.

Re: Possible bug in Inspirata LITE reverb plug-in

PostPosted: Wed Mar 03, 2021 10:59 pm
by blinddrew
v1.0.21 seems to be working fine for me now. Will report back in a couple of days if this changes.

On the positive side, IA have been very responsive in their support for a free download. :thumbup: