You are here

Korg Wavestation instability in Logic Pro X?

For current or would-be users of Apple Mac computers, with answers to many FAQs.

Re: Korg Wavestation instability in Logic Pro X?

Postby Kevin Nolan » Sat Sep 01, 2018 4:39 pm

Just got a reply from Korg UK with a solution. Probably should have tried this but it didn't occur to me:

1. Reinstall the KORG Collection software.
2. Delete the following AU plug-in cache: ~/Library/Caches/AudioUnitCache
3. Rescan the plugins using Logic's Plugin Manager.

As an aside - I find Korg UK support (which covers Ireland too) to be _absolutely_ fantastic. I've had a lot of dealings with them in the past couple of years and every time they have been incredibly friendly and hugely helpful. From buying spare parts to technical support - just brilliant every time. Just thought it worth flagging.

Kevin.
Kevin Nolan
Frequent Poster
Posts: 767
Joined: Sun Jan 12, 2003 12:00 am

Re: Korg Wavestation instability in Logic Pro X?

Postby ConcertinaChap » Sat Sep 01, 2018 6:55 pm

Good to know as the owner of some Korg kit. Off-topic but quick call out for Softube support, who are both friendly and very effective. Needed them badly recently and they delivered the goods.

CC
User avatar
ConcertinaChap
Jedi Poster
Posts: 5775
Joined: Tue Jul 19, 2005 11:00 pm
Location: Bradford on Avon
Making music: Eagle Alley, recording music: Mr Punch's Studio
Disclaimer: I don't claim to know anything at all.

Previous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users