You are here

Reader ads links & first 2 latest forum activity have no links

Report bugs & errors with the SOS forums, and web site. Please check existing discussions before posting.

Reader ads links & first 2 latest forum activity have no links

Postby Smellthevalve » Thu Nov 12, 2020 9:47 pm

It's just these 5 links on the webpage that aren't active, hovering over them with a mouse shows no change to the hand graphic unlike everything else on the page.
*This is using edge browser
Smellthevalve
Frequent Poster
Posts: 587
Joined: Wed Oct 12, 2005 12:00 am
Location: Surrey, UK
-<{DH}>-

Re: Reader ads links & first 2 latest forum activity have no links

Postby Kwackman » Thu Nov 12, 2020 10:04 pm

I'm not sure if I'm looking at the same thing, but..

The [Readers' Ads] text with a blank grey box beside it is just a heading.
It's the three red boxes underneath "VIEW ALL ADS", "MY ADS" & "CREATE FREE AD", are the ones with links.

Also, the [Latest forum activity] text also with a grey box beside it, is just a heading.

Maybe we're talking about different things, I'm looking on a Mac laptop, and these boxes are on the RHS?
User avatar
Kwackman
Frequent Poster
Posts: 1974
Joined: Thu Nov 07, 2002 1:00 am
Location: Belfast
Cubase, guitars.

Re: Reader ads links & first 2 latest forum activity have no links

Postby Smellthevalve » Mon Nov 16, 2020 2:07 pm

Yes it was View all ads My ads and Create free ads that wasn’t active but I can’t check as I’m using my phone now.
Smellthevalve
Frequent Poster
Posts: 587
Joined: Wed Oct 12, 2005 12:00 am
Location: Surrey, UK